Reparatii Masini de spalat SharpSharp, unul dintre numele asiatice de top in materie de aparate electrocasnice, introduce prima si singura masina de spalat dubla.

Fiecare masina de spalat are o functie dubla de spalare si uscare prin invartire, dar cei de la Sharp au ridicat stacheta producand o masina de spalat la propriu dubla, care va permite sa spalati de doua ori mai repede si totusi va economiseste bani prin acest proces.

Masina de spalat dubla de la Sharp contine doua containere, fiecare cu o capacitate de spalare separata, ce va permite sa fie spalate atat rufele albe cat si cele colorate, concomitent.

In primul compartiment puteti folosi rufele albe (haine pentru sugari, lenjerie corp, delicate) iar cealalta poate fi folosita pentru haine colorate (haine pentru adulti, tricouri, prosoape bucatarie). Cu masina de spalat Sharp ai luxul de a alege care dintre cuve vrei sa o utilizezi, in functie de incarcatura de spalare.

Exclusiv de la Sharp, masina de spalat dubla economiseste pana la 50% atat pentru efortul de spalat cat si pentru energia electrica folosita (calculat in cazul in care se folosesc ambele cuve concomitent).

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: