Reparatii Masini de spalat SamsungSamsung este unul dintre cele mai populare branduri din lume la ora actuala, producand o gama larga de aparate pentru uz rezidential cat si industrial. Printre acestea se numara si masinile de spalat.

Cum sa alegem cea mai buna varianta de masina de spalat Samsung:

Capacitatea de incarcare a masinii de spalat Samsung variaza uzual intre 7kg si 12 kg. Asigurati-va ca achizitionati o masina de spalat cu o capacitate de incarcare potrivita pentru nevoile dumneavoastra, altfel veti fi in imposibilitatea de a umple containerul, si veti irosi energie electrica, sau, la cealalta extrema va trebui sa spalati mai des decat este nevoie. 7 kg este capacitatea recomandata pentru o gospodarie de marime medie – o sarcina de acest gen ar putea include doua perechi de blugi pentru adulti, trei perechi de blugi pentru copii, patru tricouri barbati, doua prosoape de baie, trei prosoape mici, si doua fete de perna.

Samsung produce de obicei masini de spalat rufe de sine statatoare, asa ca nu este tocmai cea mai buna alegere daca doriti sa achizitionati o masina built-in, care sta in spatele unei usi de dulap.

Masinile de spalat Samsung sunt, in general destul de bogate in caracteristici, cu o multime de programe si optiuni suplimentare. Samsunt are de asemenea, Inteligent Check, un sistem ce va permite sa utilizati un smartphone pentru a diagnostica eventuale erori cu masina de spalat.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: