Reparatii Masini de spalat LG

Probleme comune si simptome ale masinilor de spalat LG

Masina de spalat este foarte zgomotosa.

Exista trei cauze principale pentru aceasta:

Ceva blocat in cuva, ca o sarma de sutien, monede sau ceva ce ar putea „zornai” atunci cand masina este pornita si tamburul se misca. Unele masini au paletele tamburului detasabile pentru a permite accesul usor si pentru a elimina astfel de lucruri, dar, in cazul in care nu este asa, puteti accesa elementele zgomotoase de foarte multe ori prin gaura de incalzire sau prin gaura furtunului de admisie, ambele trebuind eliminate pentru a avea acces.

Rulmentii stricati sau lipsa lor pot provoca, de asemenea un zgomot. Daca rotiti tamburul cu mana si apare un zgomot sau orice joc in tambur in sus si in jos, atunci este foarte probabil ca rulmentii sunt fie defecti fie pe cale de a se defecta.

Ceva blocat in pompa de scurgere poate fi de asemenea o cauza, deci verificati si filtrul.

Masina de spalat se misca in timpul spalarii.

Verificati cum a fost montata, asigurati-va ca masina este la nivel, precum si orice curele si suporturi de transport au fost scoase.

In afara de asta, in cazul in care masina are cativa ani vechime verificati contragreutatile si, de asemenea, amortizoarele cu care se conecteaza tamburul la sasiul masinii.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: