Reparatii Masini de spalat Indesit

Probleme comune si simptome ale masinilor de spalat Indesit

Cele mai frecvente doua probleme ale acestui producator recunoscut, consacrat si foarte apreciat la nivel international, asa cum chiar el le mentioneaza in Ghidul de rezolvare a problemelor masinilor de spalat Indesit sunt : Masina de spalat este galagioasa si destul de instabila si existenta unor minime scurgeri.

Scurgeri minime de apa.

Este adevarat ca minimele scurgeri de apa sunt o problema frecventa in lumea masinilor de spalat si este la fel de adevarat ca, masinile de spalat din gama celor cu multe rotatii pe minut sunt cele unde apare si mai frecvent aceasta problema. Problema aparitiei scurgerilor de apa poate sa apara din cauza a nenumarate motive si zone, in functie de piesa sau de un intreg sistem care nu functioneaza in parametri normali datorita unor motive variate cum ar fi : greseli de instalare, neinchiderea corecta a usii, includerea in cuva de bucati de metal sau alte obiecte dure care pot dauna cuvei sau echipamentului in intregime, etc..

Masina de spalat este galagioasa.

In special daca masina are cativa ani deja de cand este in exploatare, problemele datorita zgomotului sunt printre cele mai frecvente probleme ce pot aparea si asta cu precadere la masinile de spalat cu putere mare. Motivele pentru care o masina poate deveni galagioasa sunt destul de multe dintre care cele mai importante si care trebuiesc rezolvate rapid daca nu doriti stricarea ei sunt : obiecte mici blocate in zonele de evacuare, suspensiile sunt uzate, masina nu mai este corespunzator pozitionata pe orizontal, tamburul si elementele de fixare nu mai sunt in pozitia corespunzatoare.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: