Reparatii Masini de spalat Gorenje

Probleme comune si simptome ale masinilor de spalat Gorenje

Masina de spalat se misca in timpul spalarii.

Intrucat masinile de spalat Gorenje au fost concepute pentru programe de spalat ‚viguroase’ si rezultate foarte bune in procesul de spalare, au totusi un mic neajuns, anume ca unele modele ale acestei marci se misca din loc datorita invartirii cuvei. Va sfatuim, asa cum va sfatuim pentru toate masinile de spalat, sa fie bine prinsa in pozitie, diminuand atat zgomotul produs dar si eventualele deplasari din pozitie.

Masina de spalat nu se scurge.

Stilul energic al programelor de spalat in cazul unor modele marca Gorenje dar si sistemul relativ sensibil la mici impedimente ale (aveti grija la obiectele uitate prin buzunare) sistemului de scurgere fac ca aceste masini de spalat sa aiba ca problema frecventa dificultati la sistemul de scurgere. Nu sunt putine cazurile in care masina ajunge in situatia de a nu mai scurge deloc apa din cauza unei singure monede de 50 bani. Cum v-am sfatuit inainte, aveti grija la ce aveti prin buzunare cand bagati la spalat.

Partea cea mai grea este scoaterea masinii de spalat din locul unde se afla si transportarea ei intr-o pozitie in care se poate face scurgerea.

Cel mai simplu mod de a drena masina de spalat daca este plina de apa, este de sa scoateti si apoi fixati furtunul de evacuare intr-un bazin, gravitatia va face restul.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: