Reparatii Masini de spalat Daewoo

Probleme comune si simptome ale masinilor de spalat Daewoo

Masina de spalat miroase foarte urat.

Acest lucru a devenit din ce in ce mai frecvent din cauza ca oamenii folosesc spalare la temperatura mica si detergenti lichizi adesea fara sa ruleze niciodata o spalare fierbinte. Acest lucru permite adunarea bacteriilor in interiorul masinii de spalat si in cele din urma se formeaza un strat de bacterii in interiorul rezervorului exterior si provoaca un miros oribil..

Masina de spalat se opreste pe un program si nu va termina ciclul.

Pe scurt, aproape orice poate provoca acest lucru de la perii de carbon defecte, sisteme de incalzire, termostate sau aproape orice altceva.

Fara a face o diagnoza mai amanuntita pentru a afla cazurile in care masina se opreste si de ce, este imposibil de spus.

Masina de spalat nu se scurge.

Nu intrati in panica in cazul in care masina de spalat este plin de apa si nu se scurge, este destul de usor sa deschideti cele mai multe masini de spalat si sa le scurgeti.

Partea cea mai grea este scoaterea masinii de spalat din locul unde se afla si transportarea ei intr-o pozitie in care se poate face scurgerea.

Cel mai simplu mod de a drena masina de spalat daca este plina de apa, este de sa scoateti si apoi fixati furtunul de evacuare intr-un bazin, gravitatia va face restul.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: