Reparatii Masini de spalat ArdoProdusele ARDO se remarca nu doar pentru proprietatilor lor innovative si tehnologice cat si pentru durabilitate si fiabilitate, oferind astfel o excelenta calitate necompromisa. Procesul de productie este atent monitorizat si strict controlat, asigurand calitate estetica, funtionala, si de performanta masinilor de spalat.

Sprijinit de 45 ani de istorie, ARDO sta ca brandul de referinta high-end, produse exclusive si inovatoare, cu o calitate fara compromisuri. Produsele ARDO sunt concepute pentru a satisface nevoile reale ale mediului casnic si asteptarile consumatorilor.

Produsele ARDO sunt concepute pentru a satisface nevoile prezente si viitoare ale consumatorului. Masinile de spalat ARDO reprezinta cea mai buna simbioza dintre estetica, tehnologie si funtionalitati. Solutiile fiabile sunt testate dea lungul timpului, de aceea companiile fara istorie nu pot declara fiabilitatea produselor comercializate.

Ca si solutie pentru a reduce impactul asupra mediului masinile de spalat ARDO sunt echipate cu racord dublu pentru apa calda si rece; acest fapt permite racordarea masinii direct la apa calda provenita de la furnizor (sau boiler/centrala). Folosirea apei calde direct de la furnizor permite o economie a energiei electrice de pana la 60%.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: