Reparatii Frigidere Zanussi

Service si reparatii frigidere Zanussi

logo zanussi

Frigiderele Zanussi prezinta cel mai bun raport calitate-pret. Modelele pot fi disponibile in mai multe combinatii: congelatoare, frigidere cu o singura usa, combine frigorifice cu unul sau cu doua compresoare, lazi frigorifice pentru uz casnic sau comercial.

Posibile defectiuni Frigidere Zanussi

Frigiderul nu mai raceste - pierderile de freon sunt cele mai des intalnite probleme la frigidere, iar cele de la Zanussi nu fac exceptie. De vina sunt fisurile de la nivelul conductelor din izolatie si pot aparea sub forma de pori. Schimbarea conductelor cu unele din material mai rezistent, precum cuprul, va creste durata de utilizare.

Conducta capilara obturata - este o problema des intalnita la modele cu doua usi si congelatorul in partea superioara. Din pacate, schimbarea conductei este imposibila deoarece vaporizatorul este de tip placa de aluminiu. In acest caz intretinerea frigiderului este importanta.

Frigiderul se incalzeste foarte mult - uneori compresorul se blocheaza datorita supraincalzirii excesive sau din cauza lipsei de ulei, alteori poate fi un efect secundar al pierderilor de freon. Il puteti schimba cu unul nou pentru care primiti garantie.

Probleme cu termostatul - conduc la functionarea necorespunzatoare a frigiderului, ori merge in continuu, fie nu mai porneste. Solutia ar fi schimbarea termostatului.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: