Reparatii Frigidere Whirlpool

Service si reparatii frigidere Whirlpool

frigidere Whirlpool

Frigiderele Whirlpool se deosebesc de alte marci de frigidere prin tehnologia "the 6th sense" - al saselea simt. Aceasta tehnologie se remarca datorita mai multor senzori ce ofera un control al temperaturii si al umiditatii mai eficient, atat pentru frigider cat si pentru congelator, fapt ce duce la pastrarea alimentelor in conditii optime pentru un timp indelungat.

Posibile defectiuni Frigidere Whirlpool

Frigiderul nu mai raceste - la modele cu decongelare automata apar uneori defectiuni pe partea frigorifica. Pierderile de freon se datoreaza fisurilor aparute la conductele de aluminiu. Se poate face incarcare cu freon, insa numai dupa inlocuirea conductelor, pentru a preveni pierderile ulterioare.

Termostat defect - frigiderele Whirlpool se pot confrunta cu aceasta problema ce determina functionarea necorespunzatoare a frigiderului. Inlocuirea ar trebui efectuata cu un termostat nou original. Daca acceptati altceva decat originalul riscati ca frigiderul sa nu mai mearga la fel de bine ca inainte.

Placa electronica este defecta - modelele de frigidere cu tehnologie No-frost au in dotare aceasta componenta. Din diverse motive, precum supratensiune sau scurt-circuit, acesta se poate strica. Costul reparatiei depinde de modelul frigiderului, insa este semnificativ mai mic decat inlocuirea acesteia si nu afecteaza modul de functionare al acestuia.

Filtru de apa obturat - daca detineti modelul Side By Side, atunci filtrul instalat pe alimentarea cu apa potabila trebuie inlocuit o data la cel mult 6 luni. Nu veti mai putea utiliza dozatorul de apa sau formarea cuburilor de gheata daca acesta se infunda cu mizerie de pe conductele vechi. Verificati periodic filtrul dozatorului.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: