Reparatii Frigidere Samsung

Service si reparatii frigidere Samsung

logo Samsung

In topul preferintelor pentru frigiderele Samsung se afla modelul Sibe By Side. Acesta atrage prin designul deosebit (minibar, ecran LCD) si inovatiile de ultima generatie la un pret accesibil.

Posibile defectiuni Frigidere Samsung

Depuneri de gheata pe vaporizator - desi de multe ori ignoram prezenta ghetii pe peretii frigiderului, aceasta indica faptul ca ceva nu este in regula. Daca frigiderul si congelatorul nu au temperaturile optime, motivul poate fi defectarea senzorilor sau a rezistentei de degivrare.

Probleme cu componentele electronice - atunci cand se intrerupe curentul se produc fluctuatii de tensiune ce pot afecta modulul electronic. Acesta se poate repara, dar in cazul in care nu este posibil trebuie inlocuita cu o placa noua.

Pierderi de freon - impiedica racirea corecta a frigiderului. Indentificarea posibilelor fisuri si repararea lor, dupa care se poate face incarcarea cu freon. Blocarea compresorului - duce la imposibilitatea de pornire a frigiderului.

Blocarea ventilatoarelor - daca ventilatoarele prin care circula aerul se blocheaza atunci este necesara schimbarea lor. Nu este posibila gresarea deoarece sunt capsulate.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: