Reparatii Frigidere Arctic

Service si reparatii frigidere Arctic

frigidere Arctic

Cel mai mare producator de electrocasnice din Romania este Arctic si se mandreste cu o experienta de peste 40 de ani. In prezent, detine 3 branduri pe piata romaneasca: Arctic, Grundig si Beko. Frigiderele Arctic au o garantie de 3 ani, integrala, insa unele probleme pot aparea in timpul, cat si dupa expirarea acesteia.

Posibile defectiuni Frigidere Arctic

Frigiderul nu mai raceste - aparitia de pori si fisuri este o problema des intalnita atat la frigiderele cat si la combinele frigorifice Arctic. De vina sunt conductele din aluminiu de proasta calitate. Fiind inglobate in izolatie, schimbarea lor este foarte dificila, iar in unele cazuri chiar imposibila.
O solutie pentru impiedicarea pierderii de freon ar fi inlocuirea conductelor din aluminiu cu unele din cupru.

Placa electronica - fluctuatiile de tensiune pot crea probleme in ceea ce priveste placa electronica. Daca placa este arsa, aceasta trebuie schimbata cu una noua, insa, in unele cazuri se poate repara modulul electronic si implicit costuri mai mici cu pana la 50%.

Termostat sau electrovalva defecte - desi se intampla rar, aceasta problema poate aparea la modelele de frigidere Arctic care au doar un singur compresor si controlul temperaturii in compartimente separat. Se recomanda schimbarea componentei defecte cu una noua, pentru care primiti si garantie.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: