Reparatii Aer Conditionat Whirlpool

Service si reparatii aer conditionat Whirlpool

logo Whirlpool

La fel ca frigiderele, aparatele de aer conditionat Whirlpool beneficiaza de tehnologia unica "the 6th sense". Combinatia dintre "Simte, Adapteaza, Controleaza" permite:

  • aparatului sa monitorizeze constant si sa regleze temperatura camerei
  • sa detecteze automat ce termperatura are aerul in incapere datorita senzorilor de temperatura din interiorul unitatii si sa decida combinatia perfecta a celor 4 functii de operare pentru a atinge confortul maxim.
  • permite sa ajustati personal setarile dupa cum doriti, iar sistemul inteligent le va memora si le va aplica cand porniti data viitoare aerul conditionat.

Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Whirlpool

Aparatul nu mai raceste la temperatura dorita - pentru o determinare corecta a problemei trebuie efectuata o verificare, insa cel mai probabil este vorba de pierderea agentului refrigerant din instalatie.

Miroase neplacut - se poate datora mediului toxic unde este instalat sau din cauza serviciilor lipsa de intretinere care duc la formarea unui strat de praf pe filtrele de aer.

Curge apa in casa - acest lucru se poate intampla cand scurgerea este obturata.

Placa electronica - socurile de tensiune de alimentare din partea furnizorului de energie pot crea probleme in ceea ce priveste placa electronica. Daca aceasta s-a ars, cel mai probabil va trebui inlocuita cu una noua.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: