Reparatii Aer Conditionat Mitsubishi

Service si reparatii aer conditionat Mitsubishi

logo Mitsubishi

Aparatele de aer conditionat Mitsubishi Electric se remarca printr-un standard ridicat de performanta, eficienta economica din punct de vedere energetic, fiabilitate si instalare flexibila.

Gama Mitsubishi MSZ-HJ se distinge prin culoare (alb pur), dimensiuni compacte, linii curate si neutre, facand acest model sa fie compatibil cu orice tip de mediu. Unitatea exterioara este usoara, compacta si silentioasa, fapt ce permite instalarea ei chiar si in spatii limitate.

Modelul Mitsubishi MSZ-SF se diferentiaza prin dimensiunile ultracompacte (2 nivele dimensionale pentru 6 puteri diferite) si rafinamentul "family design". Tehnologia DC Inverter alaturi de alte caracteristici utile si dispozitive avansate de filtrare a aerului, fac din acest model sa fie unul silentios si economic.

Modelele Mitsubishi MSZ-EF si MSZ-FH combina consumul scazut de energie cu o functionare silentioasa, dar puternica. Designul modern, gama diversificata de culori ajuta la integrarea naturala, indiferent de locul unde sunt instalate.

Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Mitsubishi

Aparatul nu mai raceste - daca conductele instalatiei prezinta fisuri atunci ar putea fi vorba de pierderea agentului refrigerant. Se poate face incarcare cu freon insa numai dupa repararea fisurilor.

Aparatul scoate un miros urat - daca filtrele nu au fost curatate periodic, atunci exista riscul ca praful si umiditatea din timpul verii pe vaporizatorul aparatului sa duca la blocarea fantelor din interiorul splitului si sa se formeze mucegai si microbi.

Curge apa in casa - datorita obturarii furtunului de condens ca urmare a acumularii mizeriei din lipsa de intretinere a aparatului.

Placa electronica este defecta - din diverse motive, precum fluctuatiile de tensiune, aceasta se poate strica. Uneori poate fi reparata, iar costurile sunt mai mici decat inlocuirea ei cu una noua.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: