Reparatii Aer Conditionat Fujitsu

Service si reparatii aer conditionat Fujitsu

logo Fujitsu

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG LLCR se incadreaza in clasa aparatelor inteligente datorita performantei si design-ului. Reproiectarea sistemului de circulare a aerului a dus la scaderea semnificativa a nivelului de zgomot, in timp ce introducerea compresorului DC rotativ, a tehnologiei de tip IPam inverter si a schimbatorului de caldura a dus la obtinerea unor valori ridicate pentru indicatorii SEER si SCOP.

Modelul Fujitsu ASYG LMCA ofera un confort sporit prin performanta ridicata si design. Tehnologia inverter si controlul miscarii de aer realizeaza o climatizare placuta a aerului atat vara, pentru racire, cat si iarna pentru incalzire. Instalarea se poate face in orice incapere datorita desing-ului compact si simplu care se potriveste oriunde.

Modelul Fujitsu ASYG LFCA au culori neutre, un design elegant si discret ceea ce il face sa se incadreze in orice incapere. Se remarca printr-o putere mare de conditionare, dar silentioasa. Consumul de energie poate sa scada cu pana la 40% datorita tehnologiei inverter.

Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Fujitsu

Probleme cu racirea temperaturii - aparatele de aer conditionat incep sa piarda capacitatea de racire a temperaturii in momentul in care instalatia are pierderi de freon.

Cand deschid aparatul de aer conditionat miroase urat - se poate datora igienizarii precare. Filtrele trebuie curatate periodic pentru a evita dezvoltarea de mucegai si microbi.

Apa din condens curge in interior - furtunul de condens este obturat din cauza unor corpuri straine ajunse acolo accidental sau din cauza ingrijirii precare a aparatului.

Probleme cu modulul electronic - fluctuatiile de tensiune in reteaua electrica pot distruge placa electronica a aparatului de aer conditionat. Incercati sa verificati daca problema poate fi remediata de catre un electronist, deoarece costurile de inlocuire sunt mai mari.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: