Reparatii Aer Conditionat Daikin

Service si reparatii aer conditionat Daikin

logo Daikin

Recunoscut la nivel international, producatorul DAIKIN are o experienta de peste 90 de ani in realizarea de aparate de aer conditionat de tip rezidential, comercial si industrial, detinand, totodata, prima pozitie in tehnologia pompelor de caldura timp de peste 56 de ani. S-a remarcat intotdeauna prin abordarea pionereasca in ceea ce priveste dezvoltarea produselor, versatilitatea si calitatea solutiilor sale integrate.

Modelele Daikin Confort FTX-GV si FTX-JV sunt exemple de eficienta energetica obtinuta prin modul de proiectare al produselor, de inovatie prin eficienta compresoarelor si a tehnologiei inverter, precum si prin inovatiile in domeniul agentilor frigorifici.

Modelul Daikin Profesional FTX-K oferta o performanta buna datorita incadrarii in clasa de eficienta energetica A++ si pentru ca beneficiaza de tehnologia "ochiul inteligent" si functii avansate de programare de functionare saptamanala. Tehnologia "ochiul inteligent" detecteaza daca se afla persoane in camera si daca nici o persoana nu este prezenta se activeaza modul de economie energetica. Prin programul de functionare saptamanala aparatul se autoregleaza astfel incat sa functioneze doar cand este cazul.

Modelele Daikin Design FTXG-LW si FTXG-LS sunt rezultatele obtinute ca urmare a unui proces continuu de cercetare pentru gasirea si crearea solutiilor inteligente de climatizare pentru interioarele europene. Realizat in Europa, cu un design modern si functii de top fac ca aacest produs sa fie unul dintre cele mai apreciate aparate de aer conditionat pentru interior.

Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Daikin

Aparatul nu raceste la temperatura aleasa - acest lucru se poate intampla datorita pierderilor de freon ca urmare a fisurilor tevilor din instalatie provocate accidental sau ca deteriorare provocata de timp. Miroase urat - poate fi din cauza mediului in care este amplasat sau din cauza depunerilor de praf, mai ales daca nu a fost curatat de foarte mult timp. Praful impreuna cu umiditatea din timpul verii favorizeaza dezvoltarea microbilor si mucegaiului.
Curge apa in casa - in lipsa serviciilor de intretinere se acumuleaza mizerie si se obtureaza scurgerea.
Probleme cu placa electronica - socurile de tensiune din reteaua electrica pot afecta placa interna, memoria si implicit modul de functionare al acestuia.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: