Reparatii Aer Conditionat Carrier

Service si reparatii aer conditionat Carrier

logo Carrier

In 1902, Willis Haviland Carrier este cel care a pus bazele aerului conditionat modern. Compania Carrier Corporation este lider mondial in productia de echipamente de climatizare, incalzire, ventilatie, aer conditionat. In prezent, se lauda cu birouri in 145 de tari din toata lumea si isi continua cercetarile pentru gasirea celor mai eficiente solutii pentru ventilatie, incalzire si racire pentru imbunatatirea calitatii aerului clientilor sai.

Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Carrier

Aerul conditionat nu mai raceste la fel de mult - pierderile de freon este una dintre cele mai des intalnite probleme. Aparatele de aer conditionat se descarca pe masura ce timpul trece. De aceea, acestea ar trebui incarcate cu freon o data la 3-4 ani.

Miros urat emanat de aerul conditionat - este recomandat ca aparatul sa fie verificat si intretinut periodic. In lipsa acestora, echipamentul de climatizare pune in pericol sanatatea dvs si a celor din jur.

Apa curge in casa - este posibil ca scurgerea sa fie obturata ca urmare a mizeriei acumulate sau a unor diverse corpuri (daca s-au efectuat lucrari de reabilitare recent).

Placa electronica defecta - problema cauzata cel mai adesea de socurile de tensiune care deterioreaza partile electronice, uneori poate distruge chiar si motorul.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: