Reparatii Aer Conditionat Beko

Service si reparatii aer conditionat Beko

logo Beko

Beko este unul dintre cele 3 branduri detinute de Arctic, cel mai mare producator de electrocasnice din Romania, ce are o experienta de peste 40 ani in domeniu.

Modelul Beko BXEU120 are un raport calitate pret bun. Beneficiaza de tehnologia Inverter si se incadreaza in clasa de energie A, pentru racire/incalzire. Design-ul modern, cu afisaj de tip LCD, ii permite sa fie amplasat cu usurinta in orice incapere.


Posibile probleme la aparatul de aer conditionat Beko

Aparatul nu mai raceste la fel de bine - cauzele pot fi multiple, de la lipsa de freon din instalatie, ventilator nefunctional, la compresor defect. Insa cel mai adesea este vorba de freon, iar asta se poate rezolva prin reincarcarea instalatiei.

Emana un miros neplacut in timpul functionarii - poate fi din cauza prafului depus pe filtrele de aer, dar si a microbilor si mucegaiului aparut in lipsa igienizarii.

Se scurge apa in interior - furtunul de condens este obturat din cauza mizeriei acumulate de-a lungul timpului .

Probleme cu componentele electronice - pot fi datorate intreruperii de curent ce produc socuri de tensiune ce afecteaza modulul electronic. Uneori placa poate fi reparata, alteori este necesara inlocuirea ei cu una noua.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: