Intrebari frecvente


Suntem siguri că ai mai multe întrebări. Unele le vei găsi aici, iar pentru celelalte te invităm să ne contactezi telefonic. Durează câteva minute și poți lămuri aspecte pentru care ți-ar fi trebuit ore întregi de eforturi pentru documentare.

Ce servicii asigurăm?

Asigurăm servicii complete : reparația, întreținerea, curățarea, completarea/încărcarea cu freon, schimbarea unor piese/părți și optimizarea funcționării aparatelor frigorifice de orice fel ar fi ele, casnice or industriale, indiferent de producătorul lor și modelul disponibil. În special în zona comercială, dar nu numai, asigurăm consultanță la achiziție, sfaturi și indicații pentru buna utilizare a aparatelor.

Pentru ce aparate asigurăm reparații?

Aparatele pentru care asigurăm cel mai adesea reparații sunt frigiderele, congelatoarele, aparatele de aer condiționat și mașinile de spălat. Facem aproximativ o mie de astfel de reparații pe an.

În cât timp ajungem?

Ajungem la dumneavoastră în două ore sau mai puțin.

Avem certificări și autorizații?

Da, tehnicienii noștri sunt mecanici frigotehniști calificați. Ne mândrim că suntem printre puținii prestatori cu frigotehniști angajați și a căror firmă este autorizată de primărie pentru astfel de servicii.

Trebuie să veniți dumneavoastră cu aparatul?

Nu. Reparația se face la domiciliul sau biroul unde aparatul se află. Venim cu tot ceea ce este necesar la noi, cele mai frecvente piese de schimb, freon, unelte profesionale etc.. Ce nu avem direct în stoc comandăm sau le achiziționăm noi.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj:

Cât costă reparația?

Prețul reparației diferă în funcție de defect și de efortul nostru pentru redarea funcționalității. Prețul se stabilește după efectuarea constatării la fața locului. În rare ocazii, oferim prețul și telefonic.

Când și cum se plătește?

Reparația este plătită în momentul în care este finalizată. Indiferent de firma cu care lucrați, vă sfătuim să inspectați cu atenție aparatul la finalizarea intervenției. Plata se face cu numerar sau ordin bancar. În viitorul apropiat vom introduce și plata cu cardul.

Cât costă deplasarea / constatarea?

Constatarea și deplasarea sunt gratuite. Chiar dacă nu acceptați oferta noastră de preț în urma constatării, tot nu va trebui să achitați ceva pentru cele două.

Unde prestăm serviciile?

Zona deservită de tehnicienii noștri este București, cu toate sectoarele, zonele și cartierele, dar și aproximativ 10 km în jurul capitalei.

Ce program de lucru avem?

Lucrăm de Luni până Duminică între orele 09 - 22. Weekendul este cea mai aglomerată perioadă a săptămânii pentru și din acest motiv vă recomandăm să vă programați din timpul săptămânii.

Facem excepții de la programul de lucru?

Da, pentru urgențe. Magazinele, depozitele, restaurantele și orice alți operatori economici care au nevoie ca instalațiile frigorifice să funcționeze non stop, ne pot contacta la orice oră chiar și în zillele libere ori de sărbători. Prețul intervenției nu se modifică.

Contract, factură, chitanță, garanție?

Pentru firme asigurăm contract, în plus față de factură și garanție. Pentru persoanele fizice se oferă factură, chitanță și garanție.

Ce se garantează și cât timp?

Garanția se oferă pe piese și pe manoperă. Garanția reală tipică este de 6 luni. Da, se oferă un certificate de garanție.

Reparați și compresoare?

În general, compresoarele aparatelor casnice se înlocuiesc, nu se repară. Ca excepție, reparăm compresoarele aparatelor industriale.

Cât durează în medie o reparație?

Cel mai adesea, o reparație durează aproximativ 30 de minute.

Consiliere pre și post vânzare?

Da. Dacă tot reparăm aparate frigorifice și unele electrocasnice (mașinile de spălat, de uscat etc.) de 20 de ani, putem sfătui atât cumpărătorii persoane fizice cât și companiile cu privire la tipul de echipamente pe care ar trebui să le achiziționeze în bugetul indicat, cu avantajele și dezavantajele lor. Post vânzare vă putem sfătui despre bunele practici ce conduc la prelungirea vieții aparatului și păstrarea lui în parametri normali de funcționare.

Vă dorim o zi bună!