0735.423.112

Despre Servicii Depanare

Cine suntem noi?

CAZACU DEPANARE ELECTROCASNICE S.R.L.
Mi-am cladit cariera pas cu pas, din pasiune pentru aceasta meserie, iar de-a lungul timpului am incercat sa adun in jurul meu oameni care impartasesc aceeasi pasiune.
In prezent, suntem o echipa compacta, cu o experienta indelungata in domeniul reparatiilor de aparate frigorifice si nu numai. Garantam ca serviciile prestate de noi sunt la cele mai inalte standarde, iar solutiile propuse tin cont de nevoile dumneavoastra, atat din punct de vedere calitativ, cat si financiar.

Cu ce ne ocupam?

Domeniul nostru de expertiza cuprinde o gama larga de aparate electrice, rezolvand orice problema sau nelamurire cu privire la frigidere, lada, combina sau vitrina frigorifica, congelatoare, dulapuri si camere frigorifice, masini de spalat, masini de facut gheata si aparate de aer conditionat, auto, casnice sau industriale.

Asiguram service de reparatii pentru marci cunoscute, dar si mai putin cunoscute: Arctic, Ariston, Daewoo, Indesit, Gorenje, Whirlpool, Beko, Zanussi, Westwood, Samsung, Bosch, Hansa, Electrolux, LG, Hotpoint, Hoover, Heinner, Panasonic, General, Fujitsu, Citizen, Hitachi, Tadiran, DeLonghi, Midea, Haier, Daikin, Platinium, Sanyo, York, Nordstar si altele.

Echipa noastra va ofera interventii rapide oriunde in Bucuresti si in imprejurimile acestuia. Serviciile sunt complete, eficiente si executate cu materiale si scule de calitate specifice domeniului frigotehnist.

Ne mandrim cu portofoliul nostru ce cuprinde lucrari si proiecte de o complexitate diversa. Am reusit sa ne remarcam pe piata de specialitate datorita seriozitatii si profesionalismului cu care lucram, dar si a personalului calificat.

Suna-ne la:   0735.423.112
sau trimite-ne un mesaj: